lauantai 23. maaliskuuta 2013

Pääsiäismuffinit



Merimieskirkon yksi kevään kohokohdista on pääsiäismyyjäiset. Joulumyyjäisiin verrattuna ne ovat kaikin puolin pienet - mikä keittiön näkökulmasta on aivan mahtavaa: pääsee nimittäin raakapakasteiden paistamisen lisäksi myös itse leipomaan herkkua jos minkämoista. Etukäteisvalmisteluina tulikin tehtyä vatruskoita niin muna-riisi- kuin porotäytteelläkin, kaneliässiä ja kuvassa olevia pääsiäismuffinsseja ja itse myyjäispäivien aamuna rahkapulla jos toinenkin. Huippua, ei ole mitään parempaa kuin aamuöiset herätykset ja se rauha ennen muun kaupungin heräämistä!

Muffineissa on pohjana Anni Helenan tiikerikakku ja kuorrutuksena Konditor & Cookin (ks. edellinen postaus) vaniljakuorrute kaakaojauheella värjättynä. Laittelen kakkuohjetta myöhemmin, jos vain muistan ja saan aikaiseksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti